Het werd ook wel weer een tijd voor een nieuwe teamfoto. Deze mensen staan de rest van het jaar voor al onze leerlingen klaar.

13 september beginnen onze begeleidingen weer! Wij hebben er zin in en hopelijk al onze leerlingen ook weer. Op naar een ‘normaal’ schooljaar.

Wij hebben vakantie!!! Veel plezier allemaal deze zomer! En tot in september.

Vanaf 23 augustus zijn wij weer, op afspraak, geopend.

In de corona-periode vanaf maart 2020, waarin veel onderwijs gedeeltelijk of helemaal niet fysiek op school gevolgd kon worden, hebben veel leerlingen inhoudelijke achterstanden opgelopen. Redenen hiervoor waren bijvoorbeeld dat er minder lesuren ingeroosterd werden of dat scholen het online lesgeven niet gelijk op orde hadden. Leerlingen zijn op afstand ook minder makkelijk te begeleiden en te motiveren door docenten. Onze begeleiding is zoveel mogelijk fysiek doorgaan, maar wanneer het niet anders kon, verliep de begeleiding online.

Heb jij achterstand(en) opgebouwd? Wij kunnen je helpen! Samen met jou zetten we een herhalingstraject op om de achterstanden weg te werken. Daarnaast bieden we rustige werkplekken om geconcentreerd te kunnen werken. Een aantal van onze leerlingen volgt bijvoorbeeld hun onlinelessen op onze locatie, omdat thuis de situatie niet optimaal is om te kunnen werken.

Examenleerlingen die achterstanden opgelopen hebben in het afgelopen jaar, of onzeker zijn of ze het examen wel gaan halen zijn ook van harte welkom. Met onze examentraining ‘Examenplus programma’ bereiden we jou zowel technisch als inhoudelijk voor op de eindexamens.

We zijn trots op onze nieuwe brochure!

Lees ‘m snel!

Wil je de brochure graag op papier ontvangen? Neem dan contact met ons op!