Ontspannen examen doen

Speciaal voor haar examenkandidaten biedt Eigenwijs in samenwerking met de Gems kinder- en jongerencoaching een training aan om met minder angst en spanning op weg te gaan naar je examen. Een training waarin je handvatten krijgt om letterlijk en figuurlijk steviger te staan, om te ontspannen en vooral een training waarin je gaat kijken naar je eigen gedachten die je angstig en gespannen maken. Met verschillende werkvormen gaan we samen aan de slag zodat jij relaxter en met meer vertrouwen je examentijd doorkomt.

De training bestaat uit vijf bijeenkomsten van vijf kwartier en wordt gegeven in een groep met maximaal 4 leerlingen. Als je de training liever individueel wil doen, dan kan dat uiteraard ook. Om de samenwerking tussen Eigenwijs en de Gems te vieren, bieden we je deze training nu aan voor een relatief lage prijs!

Groepstraining: Vijf lessen van 75 minuten € 100

Individuele training: Vijf lessen van 60 minuten € 160

De training zal bij Eigenwijs op de Dorpsstraat worden gegeven vanaf de week van 16 maart t/m de week van 13 april. In overleg met de deelnemers zal worden bepaald op welke dag en welk tijdstip de training zal zijn.

Je kunt je opgeven via het inschrijfformulier op onze website, bij “Mijn EW” onder “inschrijfformulieren” Opgave kan t/m zondag 8 maart.