Start zomervakantie

Vanaf deze week is Eigenwijs helemaal gesloten, fijne zomervakantie allemaal en tot het nieuwe schooljaar!!!

Kennismakingsdagen staatsexamen leerlingen

Wij nodigen de (nieuwe) staatsexamen leerlingen uit voor een eerste kennismaking en voor het maken van de planning van de eerste periode.

Herfstvakantie

Deze week zijn wij gesloten. Let op: leerlingen uit regio midden hebben een week eerder vakantie van school. Maar wij verwachten deze leerlingen normaal gesproken wel in hun vakantie.

Bufferweek en studiedagen

In de bufferweek vervallen de reguliere begeleidingen en is er de gelegenheid om gemiste begeleidingssessies in te halen op maandag tot en woensdag. Op donderdag en vrijdag hebben wij studiedagen en zijn we gesloten voor begeleiding.

Kerstvakantie

Deze twee weken zijn wij gesloten voor begeleiding.

Voorjaarsvakantie

Deze week in Eigenwijs gesloten. Let op: de vakantie van regio zuid is een week later

Meivakantie

In de meivakantie zijn er geen begeleidingen, ook op 5 mei zijn we gesloten. In de meivakantie zijn we wel een aantal dagen geopend voor onze (staats)examenleerlingen.

Hemelvaartsdag

Op donderdag en vrijdag zijn wij gesloten. Inhalen van deze dagen gebeurt in de bufferweek.

Bufferweek en studiedagen

In de bufferweek vervallen de reguliere begeleidingen en is er de gelegenheid om gemiste begeleidingssessies in te halen op maandag tot en woensdag. Je wordt automatisch ingeroosterd voor het inhalen van pinkstermaandag en hemelvaart. Op donderdag en vrijdag hebben wij studiedagen en zijn we gesloten voor begeleiding.

Pinkstermaandag

Met Pinksteren zijn we gesloten. Inhalen gebeurt in de bufferweek van 2 juni.