Super Begeleiding!!

Ik heb 5 jaar super begeleiding gehad bij Eigenwijs, ik ging er altijd met veel plezier naar toe. Er was niet alleen aandacht voor schoolwerk, maar zeker ook voor persoonlijke ontwikkeling. Als ik moeite had met dingen werd er altijd meegedacht, werd er samen naar een oplossing gezocht, werd er een positieve draai aan gegeven en uiteindelijk kwam het daardoor altijd goed. Het is erg motiverend dat ze kijken naar wat jij nodig heb en wat ik ook als erg belangrijk en motiverend heb ervaren is dat ze kijken naar wat binnen je mogelijkheden ligt en dat ze de begeleiding aanpassen naar wat je (aan) kan. Ik kon het altijd goed vinden met de begeleiders en voelde mij altijd op mijn gemak en welkom bij Eigenwijs. In de 5 jaar dat ik begeleiding heb gehad van Eigenwijs heb ik 2 diploma’s behaald en heb ik super goede, leerzame, gezellige en persoonsgerichte begeleiding gehad.

Anouk

Fijne begeleiding

Zeker aan te raden! Je krijgt hulp met de stof die je moeilijk vindt op de manier die voor jou het beste werkt. Naast het opnemen van moeilijke stof, wordt er ook goed meegekeken naar je planning, iets waar ik zelf erg veel baat bij heb gehad. De begeleiders zelf hebben ook een goede insteek en zijn bereid om die extra moeite er voor je in te stoppen.

Pim

Goede ervaring

Ik heb een goede ervaring met eigenwijs. Ze hebben mij namelijk erg goed geholpen met alles wat ik op school moeilijk vond.

Dirk

Huiswerkbegeleiding- en planning

Onze dochter is een half jaar bij Eigenwijs begeleid. In die tijd heeft ze niet alleen ondersteuning gekregen bij de vakken waar ze moeite mee had, maar heeft ze ook leren plannen. Ze heeft kunnen rekenen op een persoonlijke begeleiding (en met respect voor haar eigenheid). Op haar school wordt gewerkt met een afwijkende methode voor wiskunde, waar de docent zich vlot in wist te verdiepen en daarna duidelijke instructie kon geven. Bovendien was er ruimte om eens te schuiven met een begeleidingsuur of om wat extra aandacht te krijgen in een toets week. We hebben het als zeer prettig ervaren.

Suzanne

Hele leven baat bij :)

Het belangrijkste wat ik van jullie heb geleerd is, hoe ik ‘boven de stof’ kan staan. Naast het helpen met theoretische kwesties, heeft Eigenwijs mij ook geholpen met het achterhalen van mijn leerstijl (ik ben een zogenaamde ‘dromer’) en welke leertechniek hierbij past. Daar kwam plannen, leesvaardigheid, nauwkeurigheid, focus (en het nemen van pauzes) bij kijken. Ook al heb ik dan geen examens kunnen maken, ben ik ervan overtuigd dat ik dankzij de hulp van Eigenwijs, optimaal voorbereid was! Deze voorbereiding neem ik dan ook al te graag mee in mijn volgende opleiding.

Kim

Jammergenoeg is het voorbij

Voor mij heeft Eigenwijs echt geholpen, want ze helpen en leren je plannen daardoor had ik veel meer vrije tijd. De mensen waren ook heel aardig. Het was voor mij gewoon heel fijn.

Benjamin

helemaal goed

Helemaal goed!

Zefina

Terugblik begeleiding Eigenwijs

Mijn ervaringen met Eigenwijs zijn erg goed. Mijn ouders en ik zijn ook erg tevreden over de hulp die ik heb gekregen. Ik ben er daarom ook sterk van overtuigd dat Eigenwijs een grote rol heeft gespeeld bij het halen van mijn diploma!

Tian

Toppers!

– Gezellige, behulpzame medewerkers die allemaal het beste willen voor iedere leerling die door de deur stapt.
– Doelgerichte hulp/begeleiding, ook door input en initiatief van de leerling zelf te vragen (best moeilijk soms, maar wel heel belangrijk!).
– Ik ken mezelf inmiddels 18 jaar, maar ik had altijd het gevoel dat jullie me doorzagen en dat ik mezelf toch niet zo goed kende als ik dacht.
– Kortom, ik heb heel veel geleerd (o.a. wiskunde, economie, maar ook over mezelf en hoe ik een toets moet doorzien).

Robin

Goede ondersteuning!

Onze beide zoons hebben twee jaar ondersteuning gehad van Eigenwijs. Een steun in de rug en een stok achter de deur. In het begin zeiden ze nog wel eens, ik kan wel zonder…… maar uiteindelijk zeiden ze: dit is toch wel erg goed om samen een planning te maken en het leren vol te houden. Inmiddels hebben ze beiden hun diploma op zak!

Wenneke

Goeie begeleiding

Het is een fijne en rustige werkplek. Ze hebben de goeie hulpmiddelen om je te helpen met het oefenen van de stof.

Rosa

Wil je je ervaringen met Eigenwijs delen met anderen? Laat hieronder je eigen review achter.

Je review wordt voor plaatsing gecontroleerd op o.a. ongewenst taalgebruik. Wij vinden het erg vervelend mocht je een negatieve ervaring hebben. We nemen in dat geval contact met je op.

Vereist