Examentraining

Examen kandidaten

Onderdeel reguliere begeleiding

Proefexamen maken en bespreken

Examen voorbereiden

Examenkandidaten zijn bij ons aan het goede adres om zich voor te bereiden op de eindexamens.

Examen Plus Programma

Een goede voorbereiding waar je op tijd mee begint levert meer op dan een weekend op de inhoud bijgespijkerd worden. We hebben daarom een programma ontwikkeld dat zich richt op het aanleren van examenvaardigheden. Examenkandidaten die door ons wekelijks begeleid worden, nemen kosteloos deel aan het Examen Plus Programma. Je kunt je hier ook apart voor aanmelden.

Het programma bestaat uit drie verschillende onderdelen:  voorbereiden, het maken en evalueren van proefexamens. Op verschillende momenten worden drie proefexamens gemaakt. Tijdens het voorbereiden en evalueren kijken we niet alleen naar de inhoud, maar ook naar randvoorwaarden zoals timemanagement, aanpak en concentratie. Daarnaast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan het ‘leren corrigeren’. Het zelf kunnen corrigeren van je examen is namelijk een vaardigheid waar je minstens evenveel van leert als van het maken van het examen zelf. We maken samen met de leerling een examen voorbereidingsplanning voor de weken vlak voor het examen.

Werkplekken

Tijdens de examenperiode kun je gebruik maken van onze rustige werkplekken.

Last minute hulp

Wanneer je “last minute” hulp nodig hebt, omdat de voorbereidingen om wat voor redenen niet helemaal goed verlopen, ben je ook bij ons van harte welkom. We kijken samen wat er nodig is om het examen goed te maken. Dit kan betekenen dat we je extra uitleg geven, trainen op examenvaardigheden, een planning maken en je een rustige werkruimte aanbieden. Neem dus vooral contact met ons op en maak een afspraak.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over ons verhaal of twijfel je nog?
Zijn er nog vragen die voor jou niet beantwoord zijn?
Vind je het prettig om met ons eens van gedachten te wisselen?
Neem dan vooral contact met ons op.