Examen Plus thema-uurtje

Voor examenkandidaten en hun ouders organiseren we op maandag 13 november een thema-uurtje over de examens van 2018 van 19:00 – 20:00 uur. Aanmelden liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk tot op donderdag 9 november via de mail. We bevestigen de deelname ook via de mail.

 

Lees meer over het thema-uurtje…

Onderbouw Plus thema-uurtje

Wat komt er toch een hoop op je af in de eerste jaren op de middelbare school. Je moet kunnen plannen, maar hoe doe je dat? Je moet gaan studeren, maar hoe werkt dat nu eigenlijk? Met het speciale Onderbouw Plus Programma leren we je de basisvaardigheden die je in je verdere schoolloopbaan nodig hebt. In twee thema-uurtjes kijken we hier samen met je ouders op terug. Het eerste thema-uurtje is op maandag 30 oktober van 19.00 tot 20.00 uur.

Lees meer over de thema-uurtjes…

Onderbouw Plus

Wat komt er toch een hoop op je af in de eerste jaren op de middelbare school. Je moet kunnen plannen, maar hoe doe je dat? Je moet gaan studeren, maar hoe werkt dat nu eigenlijk? Met het speciale Onderbouw Plus Programma leren we je de basisvaardigheden die je in je verdere schoolloopbaan nodig hebt. In twee thema-uurtjes kijken we hier samen met je ouders op terug. Je ontvangt hiervoor vanzelf een uitnodiging. Het eerste thema-uurtje is op maandag 30 oktober van 19.00 tot 20.00 uur.

Lees meer over de thema-uurtjes…

Nazorgservice

Als oud-examenkandidaat van EigenWijs begonnen aan een nieuwe studie? Maak een afspraak en vertel ons je ervaringen!  Wil je dat we mee-kijken met de planning van de 1e ten-tamenweek? Maak uiterlijk vrijdag 22 sept. een afspraak met Ton.

Lees meer over onze nazorgservice…

Herfstvakantie

De Herfstvakantie is van zaterdag 14 oktober t/m zondag 22 oktober.

Lees hier meer over de vakanties van EigenWijs in het begeleidingsjaar 2017-2018.