Bufferweek februari 2018

Periode 3 (januari en februari) bevat zes reguliere werkweken, een bufferweek en een vakantieweek. In de bufferweek van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is er geen reguliere begeleiding.

Maandag t/m woensdag

  • Inhaalafspraken.
    • Anders géén begeleiding
  •  Periodetoetsen voor Anders Studeren

Donderdag en vrijdag

  • Studiedagen (gesloten)

Lees meer…

Aanmelden 2018-2019

Op 5 februari 2018 start de inschrijving voor het nieuwe begeleidingsjaar 2018-2019.
Je kunt t/m 5 mei inschrijven met startgarantie per 10 september en een vroegboekkorting.
Wil je eerder beginnen? Informeer naar de mogelijkheden!

Lees meer…

Bufferweek

De Bufferweek van periode 3 is van maandag 26 februari t/m vrijdag 02 maart. De inschrijving start maandag 29 januari.

Studiebegeleiding
Voor studiebegeleidingsleerlingen is er geen reguliere begeleiding, maar alleen begeleiding volgens een apart inhaalrooster. Lees hier meer over inschrijven voor de Bufferweek.

Anders Studeren
Staatsexamenkandidaten maken maandag t/m woensdag hun periodieke voortgangstoetsen. Zij ontvangen een persoonlijk rooster voor deze week.

De begeleiding van afstandsonderwijsleerlingen en leerlingen die het programma van hun eigen school bij ons uitvoeren, gaat in deze week gewoon door. We proberen dit zo veel mogelijk op de vaste tijdstippen te doen. Ook zij ontvangen een persoonlijke rooster.

Thema-uurtje en proefexamens

Januari 2018 – Thema-uurtje over Examen Plus: maandag 15 januari 2018
Voor examenkandidaten en hun ouders organiseren we in januari een laatste  thema-uurtje om hen te informeren over de examens in mei 2018 in het algemeen en het Examen Plus programma van EigenWijs in het bijzonder.
Op maandag 15 januari is dit laatste informatief moment. Het thema-uurtje duurt van 19:00 – 20:00 uur.  Gebruik de ingang van Dorpsstraat 131. Let op: het parkeerdek van AH sluit om 20:00 uur.
Aanmelden liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk tot op donderdag 11 januari via de mail. We bevestigen de deelname ook via de mail.

Februari 2018 – Proefexamens: zaterdag 10 februari en zaterdag 24 februari
Voor onze examenkandidaten worden in de maanden december, februari en april proefexamens georganiseerd.
De proefexamens in februari vinden plaats op zaterdag 10 februari en zaterdag 24 februari. Er kan gekozen worden voor het ochtenddagdeel of het middagdagdeel.
Het ochtenddagdeel begint om 9:15 uur (met verlenging) of om 9:30 uur. Het middagdagdeel begint om 13:15 uur (met verlenging) of om 13:30 uur. De examens duren twee, tweeënhalf of drie uur. In geval van tijdverlenging komt er een half uur bij.
Na afloop van de proefexamens worden deze direct door de kandidaten gecorrigeerd. De nabespreking vindt tijdens de begeleiding eind februari of begin maart plaats.
Aanmelden kan vanaf maandag 8 januari tot uiterlijk op vrijdag  19 januari

Lees meer over het thema-uurtje en de proefexamens…

Toetsen

De diagnostische toetsen over periode 3 zijn in de week van maandag 26 februari t/m vrijdag 02 maart december.
De toetsen worden gepland op de maandag, dinsdag en woensdag van de bufferweek. Dat betekent maximaal negen toetsen per week.
De reguliere begeleiding komt deze week te vervallen. Op donderdag en vrijdag zijn onze studie- en overlegdagen en zijn we gesloten.

Lees meer over staatsexamens…